16/6/16

Acaba la temporada 2015-2016

Ha arribat el mes de juny i amb ell el final de la temporada de futbol.
Enguany ha estat diferent dels anteriors perquè, a més de jugar l'Hugo, jo he entrenat a la Penya Blaugrana de Castellbisbal. Portava l'infantil B, de primer any, amb jugadors nascuts el 2003, de la mateixa edat que el meu fill.

La temporada de l'Hospi (Infantil D, de 2a Divisió) no ha estat gaire bona perquè els jugadors no han tingut uns entrenaments exigents ni han aprés res de nou, però l'equip ha acabat segon a la classificació i han guanyat l'ascens de categoria. S'ha confirmat el que alguns ja dèiem: a alguns jugadors se'ls ha quedat petita la categoria i haurien d'haver jugat a 1a Divisió. L'any vinent ho podran fer, però també se'ls quedarà petita i haurien de jugar ja a Preferent.

L'Hugo, perquè no dir-ho, és dels que mereixen aquest salt de categoria. Jo, com a pare, és el que sentia i així l'hi deia. Com l'Hospi només li oferia jugar a 1a Divisió, una altra vegada amb el tito Fernando (...), vam demanar permís per provar a equips de Preferent. Volíem saber si realment ell tenia el nivell o estàvem equivocats. Vaig fer algunes gestions i vaig aconseguir que anés a provar a la UE Sants i el UE Prat, a més d'acordar un entrenament amb el Sant Ildefons al que finalment no vam poder anar.

A l'hora que ens donava permís per provar fora, l'Hospi ens citava per entrenar amb el seu Infantil B de Preferent. Pensàvem que era només una manera de fer-nos perdre el temps o com una reacció infantil per voler marxar... Però no, acabaven de nomenar l'entrenador i aquest, l'Òscar, coneixia l'Hugo de la seva etapa al Cornellà i el volia veure. Recordava que fa dos anys li agradava i, encara que no havia seguit la seva evolució posterior, veia com havia crescut i el volia provar.

Després de gairebé 3 setmanes d'entrenar i jugar cada dia (dilluns al Prat; dimarts i dijous al Sants; dimecres i divendres a l'Hospi, i jugant partits els caps de setmana amb un o l'altre, fins i tot el mateix dia amb dos equips diferents...), arriba el moment de prendre decisions. Dos dels tres equips el volen fitxar, i el tercer es manté en un covard i interessat silenci (Sants, la pitjor opció). L'entrenador del Prat, Jordi, aposta molt fort per ell i l'espera fins on sigui necessari. El de l'Hospi, Òscar, no ho expressa tant obertament i encara vol veure'l més però quan demanem parlar amb ell... Hugo escolta allò que esperava sentir des de fa temps...

Òscar li diu que l'entrenador de l'Infantil A de Divisió d'Honor, la màxima categoria, descarta un porter dels dos que té i l'hi ha ofert per al Preferent. És un jugador de segon any i, per tant, ocuparia la plaça a la que aspira l'Hugo... Però l'Òscar demostra en aquest moment la confiança que té en ell i renuncia a aquell porter, que ve de jugar a Preferent durant el primer any d'infantil i també a alevins...

Chapeau!!!!!
La millor manera d'acabar la temporada.

A tot això, el Víctor i el David Blanco, companys de l'Hugo a l'Infantil de 2a Divisió de l'Hospi, segueixen els nostres consells i no es conformen amb la 1a Divisió per a l'any vinent. Els porto a provar al Sants i el Prat i finalment fitxen pel Prat. Bona elecció, ens veurem durant la Lliga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario